INFORMATION OM BRUG AF COOKIES PÅ WEBER.DK
Cookies hjælper os med at levere den bedste mulige weboplevelse til dig. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du samtidigt vores brug af cookies. Læs mere om brugen af cookies her

Weber Saint-Gobain - Official website of the company

Download dokumentation

Produktinfo

Facade og mur

Vælg de ønskede dokumenter

Du kan tilføje dokumenter fra op til 5 produkter. Brug " + " og " - " knapperne til at tilføje eller slette.

Vælg venligst dokumenttype

Send eller download dokumentation

Send eller download produktdokumentationer for dette produkt.

Gulve

Vælg de ønskede dokumenter

Du kan tilføje dokumenter fra op til 5 produkter. Brug " + " og " - " knapperne til at tilføje eller slette.

Vælg venligst dokumenttype

Send eller download dokumentation

Send eller download produktdokumentationer for dette produkt.

Leca® produkter

Vælg de ønskede dokumenter

Du kan tilføje dokumenter fra op til 5 produkter. Brug " + " og " - " knapperne til at tilføje eller slette.

Vælg venligst dokumenttype

Send eller download dokumentation

Send eller download produktdokumentationer for dette produkt.

Fliseklæb / vådrum

Vælg de ønskede dokumenter

Du kan tilføje dokumenter fra op til 5 produkter. Brug " + " og " - " knapperne til at tilføje eller slette.

Vælg venligst dokumenttype

Send eller download dokumentation

Send eller download produktdokumentationer for dette produkt.

Fugtisolering

Vælg de ønskede dokumenter

Du kan tilføje dokumenter fra op til 5 produkter. Brug " + " og " - " knapperne til at tilføje eller slette.

Vælg venligst dokumenttype

Send eller download dokumentation

Send eller download produktdokumentationer for dette produkt.

Beton

Vælg de ønskede dokumenter

Du kan tilføje dokumenter fra op til 5 produkter. Brug " + " og " - " knapperne til at tilføje eller slette.

Vælg venligst dokumenttype

Send eller download dokumentation

Send eller download produktdokumentationer for dette produkt.

Sand og grus

Vælg de ønskede dokumenter

Du kan tilføje dokumenter fra op til 5 produkter. Brug " + " og " - " knapperne til at tilføje eller slette.

Vælg venligst dokumenttype

Send eller download dokumentation

Send eller download produktdokumentationer for dette produkt.

Brochurer

Generelle brochurer

WEBER HÅNDBOGEN
Det daglige arbejdsværktøj for dig, som arbejder i byggeriet.

WEBER GDS HÅNDBOG
Guide til "gør-det-selv" opgaver inden for bl.a. opmuring, støbning, pudsning, vandskuring, fugning og maling.

Facade / mur

OVERFLADEBEHANDLING AF MURVÆRK
Gode råd og vejledning om Webers produkter til overfladebehandling.

HAVE A COLOURFUL LIFE
Professionel tyndpuds og silikatmaling. Lad dig inspirere af farvernes mangfoldigheder.

VINTEROPMURING
Forholdsregler som bør følges i forbindelse med opmuring om vinteren.

WEBER LOMMEBOGEN
Den rigtige mørtel til den valgte sten. Guiden til at vælge DEN RIGTIGE MØRTEL.

FARVER PÅ FUGERNE
Æstetiske udtryk i murværket med Webers farvede Funktionsmørtler.

RESTAURERING
Restaurering med respekt for traditionerne.

Gulve

WEBER.FLOOR
Inspiration og beskrivelser om Webers gulvløsninger

WEBER.FLOOR DB-GULV
Webers lydgulvskoncept.

WEBER.FLOOR INDUSTRIGULVE
Inspiration og beskrivelser om Webers gulvløsninger til industri.

WEBER DESIGNGULV
Forventninger til designgulv (fugefri, cementbaserede gulve).

WEBER.FLOOR SCREEDRYTM
Letaflæselig fugtkontrol med weber.floor ScreedryTM

WEBER KOMFORTGULV
Et revolutionerende, energieffektivt lyd- og varmegulv.

Inspirationsbrochure - weber.floor designgulv
Mangfoldigt som naturen, holdbart som granit.

Fliseklæb og vådrum

Weber vådrumsløsning - en holdbar og optimal løsning
I dag ofrer de fleste mennesker masse af penge på at få indrettet et flot og funktionelt badeværelse. Varme i gulvet, flotte fliser og klinker hører i dag til standarden. Det medfører øget fokus på holdbarheden.
Med en Weber vådrumsløsning er der tryghed for et holdbart og godt resultat!

Fugtisolering

EFFEKTIV FUGTISOLERING MED WEBER
Til vandtætning har Weber en serie professionelle specialprodukter, som er optimale til fugtisolering af byggerier - indvendig såvel som udvendig, til både renovering og nybyggeri.

Beton

Effektiv reparation af betonkonstruktioner
Der er mange årsager til skader på beton. Her kan du læse om de mest almindelige skader og om, hvorfor de opstår. Beton udsættes for mange slags mekanismer, som bidrager til at nedbryde

”Gør det selv”
- støbning med beton
Tips og gode råd før du begynder at støbe. Beton har mange gode egenskaber. For eksempel har beton høj styrke og klarer selv store temperaturudsving.

Weber specialbeton -et godt valg til renovering
Underlaget skal være rent, frit for olie, fedt og løse partikler samt forvandet til svagt sugende tilstand. Eventuel skadet beton hugges væk. Det kan være...

Effektivt elementbyggeri med elementsprøjtebeton fra Weber
Enkle løsninger, der kan udføres hurtigt, er en forudsætning for rationelt byggeri. Elementsprøjtebeton fra Weber er udviklet specielt til understøbning af beton- og letbetonelementer og...

Webers svindfri betoner
Svindfri betoner til alle formål. Weber er en af Europas største mørtelproducenter. Med et bredt sortiment af svindfri betoner kan Weber altid levere det rette produkt til opgaven.